Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Летни интензивни курсеви

5 July, 2024

Летни интензивни курсеви

 

🌞 Родители, дали планирате летни активности за вашето дете?
Имаме идеално решение за вас! 💻 Вклучете ги IT летните онлајн курсеви за јуниори и подгответе го вашето дете за иднината.

Почетокот е на 15 јули и нудиме специјален попуст од 15% за пакет курсеви! 🌟

Зошто да го запишете вашето дете?

Индивидуална патека на следење на курсеви: Секое дете ќе има индивидуална патека која ќе му овозможи да ги следи курсевите според неговиот интерес и способности.

Следење на понатамошен развој: Ние ги следиме децата и по завршувањето на курсевите, овозможувајќи им да продолжат со развој врз основа на евалуациите од предавачите и интересот на детето.

Квалитетна едукација: Нашите курсеви се дизајнирани да понудат висококвалитетна едукација преку практична работа и интерактивни активности, што ќе го задржи вниманието на вашето дете и ќе го поттикне да учи.

Завршен проект и диплома: Секое дете ќе заврши со проект кој ќе му помогне да ги применат научените вештини, а по завршувањето ќе добие диплома од Семос Едукација.

Флексибилна Online настава: Предавањата се одвиваат онлајн, што значи дека може да се следат од било која локација, обезбедувајќи флексибилност и удобност.

Одберете курс или дојдете заедно да ја одредиме кариерната патека на вашето дете:

☎ Лица за контакт:

Кристина: 071 262 728
Елена: 075 289 722

Не ја пропуштајте оваа уникатна можност вашето дете да ги развие своите IT вештини и да биде подготвено за иднината! 🌐🚀

АПЛИЦИРАЈ