Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Блог

 • Успешна приказна – Матеа Кантурска графички дизајн

  Успешна приказна – Матеа Кантурска

  Научив како од идеја да стигнам до финален дизајн

  Прочитај повеќе
 • Кариерен Центар – Мостот меѓу компаниите и студентите како во Македонија така и во Србија кариерен центар

  Кариерен Центар – Мостот меѓу компаниите и студентите како во Македонија така и во Србија

  Нашата цел е да бидеме партнери кои ќе ги поддржат компаниите соработници во пронаоѓање на нови членови на нивниот тим.

  Прочитај повеќе
 • Кариерниот центар на Семос Едукација станува интернационален кариерен центар

  Кариерниот центар на Семос Едукација станува интернационален

  Во Семос Едукација веруваме дека моќта на образованието може да ги премости границите и да ги отвори вратите за глобални можности

  Прочитај повеќе