Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Новости

 • Jun 13, 2024

  Дигитален камп Водно- Детски Кодинг Авантури
  5 Дена Креативно Програмирање

  Работилниците на дигиталниот камп Водно се дизајнирани да ги инволвираат учесниците на возраст од 7 до 17 години во светот на програмирањето преку забавни, интерактивни активности и креативни предизвици .

  Прочитај повеќе
 • May 21, 2024

  Нови два проекти на Семос Едукација: „Дигитализирани младински стартапи” и „Моќни економисти“

  Семос Едукација е добитник на два гранта и тоа: „Дигитализирани младински стартапи" и „Моќни економисти: Иднина во светот на податоците и вештачката интелигенција“

  Прочитај повеќе
 • May 21, 2024

  Семос Едукација на Macedonia 2025 Summit

  Кимов, преку напредна практична презентација ги претстави неверојатните капацитети на Microsoft Copilot.

  Прочитај повеќе
 • Jan 18, 2024

  Успешно, едуцирано и самостојно дете – сон на секој родител..

  Детски IT курсеви за деца од 7-17 години

  Прочитај повеќе
 • Dec 21, 2023

  Аналитика во Човечки ресурси

  НОВА КРАТКА ОБУКА

  Прочитај повеќе
 • Dec 21, 2023

  Пријави се, тестирај се и освој стипендија!

  Подготви се за возбудлива кариера со Семос Академии!

  Прочитај повеќе
 • Dec 09, 2023

  Зимски школи

  Зимски школи на Семос Едукација!

  Прочитај повеќе
 • Dec 01, 2023

  Престижно интернационално признание за македонска компанија Семос Едукација е број еден едукативен центар во светот!

  Слушателите го препознаваат квалитетот

  Прочитај повеќе