Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

БИЗНИС РЕШЕНИЈА

Отклучете го потенцијалот на вашиот тим со нашите сеопфатни решенија за обука

ВИДИ КУРСЕВИ

Курсеви

Семос едукација низ бројки

  • 100 000 слушатели
  • 10 000 успешни курсеви
  • 69 000 сертификати
  • 50 000 бизниси

Вендори