Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Прилагодени програми

Изберете ја вашата база

Изберете кој било предмет од повеќе од 100 курсеви што HackerU Pro ги нуди. Имаме повеќе од 26 години искуство во обука на професионалци, како на прилагодени, така и на курсеви кои не се достапни на полица. На крајот на курсот ќе добиете дигитален сертификат од HackerU Pro.

01

Изберете го вашиот инструктор

Десетици експерти во повеќе од седум области на експертиза со докажани записи во технолошка обука на глобално и локално ниво, на лице место и на интернет. Ќе го добиете CV-то на инструкторот и ќе можете да закажете онлајн демо лекција за да ви помогне да ја донесете вашата одлука при изборот на најдоброто за вашиот тим. Нашите инструктори се водечки професионалци во индустријата кои го користат пристапот „учи преку правење“.

02

Изберете го вашиот ритам

Сите прилагодени курсеви се прилагодени на вашиот работен тек, користејќи реални сценарија во вашето поле на експертиза. Нашите курсеви имаат уникатен LMS кој овозможува пристап до материјалите и презентациите и може да се започне од каде било во светот.

03

Изберете го вашето поле за обука

Практични онлајн лаборатории за да го претворат вашето знаење во акција. Ние користиме водечки технологии и методологии во индустријата за да го надградиме вашиот тим и да ги подобриме нивните перформанси. При градење на наставни програми за курсеви, ние дефинираме правилен пат за практична пракса за да го искористите целиот потенцијал и знаење што сте ги стекнале за време на курсот.

04