Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

A4Q Practical tester powered by AI

АПЛИЦИРАЈ

ЛЕТНИ ИНТЕНЗИВНИ КУРСЕВИ

ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ ОД 10 ДО 17 ГОДИНИ

АПЛИЦИРАЈ

НОВО НИВО НА ЗНАЕЊЕ

СЕМОС АКАДЕМИИ УПИС 24/25

ИЗБЕРИ КАРИЕРА

Студенти, време е за SUMMER SKILL+

Прочитај повеќе

Погледнете ги нашите курсеви