Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Талент партнери

Кои се придобивките да се стане талент партнер

 • Промоција на социјалните мрежи
 • Промоција на компанијата пред присутните
 • Тие први ќе добиваат информации и новости од Семос Едукација и центарот за кариера
 • Можност за споделување идеи кои подоцна ќе бидат реализирани како проекти или креативни решенија од страна на присутните
 • Ќе имаат можност да соработуваат со млади и ентузијастички луѓе
 • Тие ќе добијат препораки од најдобрите присутни
 • Признание како општествено одговорна компанија која учествува во создавањето на нови кадри

Како може да станете наш талент партнер?

 • Доделување на проект што нашите присутни ќе го реализираат според вашите инструкции
 • Присуство на проектни презентации на нашите студенти, доделени од нивните ментори
 • Нудејќи им на нашите студенти позиција како практикант или вработен во вашата компанија
 • Можност за споделување идеи кои подоцна ќе бидат реализирани како проекти или креативни решенија од страна на присутните
 • Нудејќи стипендии на нашите најдобри студенти, што ќе ве направи премиум талент парнер

Придобивки

Компании

Конкурентност на пазарот;

Поддршка во процесот на селекција на идните членови на тимот;

Признание како општествено одговорна компанија;

Конкурентност на пазарот;

Поддршка во процесот на селекција на идните членови на тимот;

Признание како општествено одговорна компанија.

Индивидуалци

Поддршка во процесот на образование или квалификација;

Можност за практично подобрување;

Полесно пласирање на пазарот на трудот;

Поврзување на поединци со нашите партнерски компании;

Промовирање на поединци на социјалните медиуми на Центарот за кариера што им дава видливост на компаниите – потенцијални работодавци;

Полесно пласирање на пазарот на трудот;

Поддршка при подготовка на CV, мотивационо писмо и профил на LinkedIn;

Вендори

Доколку сакате да станете наши Талент Партнери, оставете ги вашите контакт информации и ќе бидете контактирани од страна на Кариерниот центар на Семос Едукација.

Контакт