Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Овој петдневен курс за обука ги учи програмерите на програмските вештини за кои се потребни програмерите да креираат апликации за Windows користејќи го јазикот C#.

 

За време на нивните пет дена во учениците во училницата ги разгледуваат основите на структурата на програмата C#, јазичната синтакса и детали за имплементација, а потоа го консолидираат своето знаење во текот на целата недела како што тие изгради апликација која вклучува неколку карактеристики на .NET 6.0.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Овој петдневен курс за обука ги учи програмерите на програмските вештини за кои се потребни програмерите да креираат апликации за Windows користејќи го јазикот C#.

 

За време на нивните пет дена во учениците во училницата ги разгледуваат основите на структурата на програмата C#, јазичната синтакса и детали за имплементација, а потоа го консолидираат своето знаење во текот на целата недела како што тие изгради апликација која вклучува неколку карактеристики на .NET 6.0.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.

 • - Дарко Младеновски студент за Microsoft .NET

  .NET Академијата на Семос Едукација најмногу одговараше на моите потреби – програмата е напредна, опфаќа front-end и back-end програмирање, како и Cloud технологии и е предвидена за луѓе со искуство во програмирање.

 • - Маја Ангелеска студент на ISTQB за Software Tester

  За Академијата слушав многу позитивни коментари и разгледувајќи ја содржината на програмата воопшто не се двоумев за изборот на Семос Едукација и Aкадемијата за Software Tester.

 • - Мартин Доков Software Tester (QA) во ReThing

  Со одличната програма на Академијата за Software Tester на Семос Едукација, заедно со знаењето и вложениот труд на професорот Фисник Доко, се стекнав со знаење и пракса за да можам да се вработам по оваа струка.

 • - Наташа Јовановски QA Consultant во Solutionade

  Работам како QA Consultant во Solutionade. Завршниот проект, најинтересниот дел од студиите, ми помогна да го совладам материјалот и да го покажам знаењето во реален проект. Не двоумете се да направите career switch, само така ќе ги исполните сите свои цели.

 • - Никола Николовски Test Automation Engineer во RLDatix

  На сите оние кои сакаат да изградат кариера како Automation Software Tester, им препорачувам да бидат упорни, истрајни и вредно да работат. За да има успех мора од некаде да се почне. Овде успехот започнува од носење на правилна одлука за избор на соодветна Академија за стабилна иднина, а тоа е Академијата за Automation Software Testing во Семос Едукација.

Запознајте ги инструкторите

 • Никола Мишевски  

  Software Engineer @Open GI

   

  3+ години

 • Димитар Анакиев  

  Software Engineer @Scalefocus

   

  3+ години искуство

   
 • Христијан Мијовски  

  Full Stack Developer@Semansys

   

  3+ години искуство

 • Златка Митревска  

  Microsoft Certified Trainer

  Software Engineer@iborn.net

   

  5+ години искуство

 • Корина Николовски  

  Microsoft Certified Trainer

  Software Developer @Insurance Systems Inc.

   

  7+ години искуство