Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

На овој курс, професионалните веб-програмери ќе научат да развиваат напредни ASP.NET Core апликации кои користат .NET алатки и технологии.

 

Фокусот ќе биде на кодирање активности кои подобрување на перформансите и приспособливоста на апликацијата на веб-страницата.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

На овој курс, професионалните веб-програмери ќе научат да развиваат напредни ASP.NET Core апликации кои користат .NET алатки и технологии.

 

Фокусот ќе биде на кодирање активности кои подобрување на перформансите и приспособливоста на апликацијата на веб-страницата.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Запознајте ги инструкторите

 • Никола Мишевски  

  Software Engineer @Open GI

   

  3+ години

 • Димитар Анакиев  

  Software Engineer @Scalefocus

   

  3+ години искуство

   
 • Христијан Мијовски  

  Full Stack Developer@Semansys

   

  3+ години искуство

 • Златка Митревска  

  Microsoft Certified Trainer

  Software Engineer@iborn.net

   

  5+ години искуство

 • Христијан Шурбески  

  Microsoft Certified Trainer

  SRE Team Lead @DEPT

   

  3+ години

 • Корина Николовски  

  Microsoft Certified Trainer

  Software Developer @Insurance Systems Inc.

   

  7+ години искуство