Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Преку серија сценарија за случаи на употреба и практично учење, ќе ги истражувате услугите на AWS што може да се применат за решавање на архитектонски проблеми.

 

Ќе најдете можности да го комбинирате вашето ново знаење со критичко размислување и вештини за решавање проблеми. Овој курс кулминира со проект за финален преглед за да го зајакне она што сте го научиле во текот на трите дена.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Преку серија сценарија за случаи на употреба и практично учење, ќе ги истражувате услугите на AWS што може да се применат за решавање на архитектонски проблеми.

 

Ќе најдете можности да го комбинирате вашето ново знаење со критичко размислување и вештини за решавање проблеми. Овој курс кулминира со проект за финален преглед за да го зајакне она што сте го научиле во текот на трите дена.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.

Запознајте ги инструкторите

 • Благој Јанев  

  AWS Authorized Instructor

  CTO/Solutions Architect
  @Complete Synergi

   

  20+ години искуство