Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис
 • Содржина
 • За кого е наменет
 • Сертификати

Natural language processing (NLP) solutions use language models to interpret the semantic meaning of written or spoken language.

You can use the Language Understanding service to build language models for your applications.

LEARNING PATH
Develop natural language processing solutions with Azure AI Services

 

 • Module 1: Analyze text with Azure AI Language
 • Module 2: Build a question answering solution
 • Module 3: Build a conversational language understanding model
 • Module 4: Create a custom text classification solution
 • Module 5: Custom named entity recognition
 • Module 4: Translate text with Azure AI Translator service
 • Module 5: Create speech-enabled apps with Azure AI services
 • Module 5: Translate speech with the Azure AI Speech service

Before starting this learning path, you should already have:

 • Familiarity with Azure and the Azure portal.
 • Before starting this learning path, you should already have:

Applied Skills Assessment – Build a natural language processing solution with Azure AI Language

Опис

Natural language processing (NLP) solutions use language models to interpret the semantic meaning of written or spoken language.

You can use the Language Understanding service to build language models for your applications.

Содржина

LEARNING PATH
Develop natural language processing solutions with Azure AI Services

 

 • Module 1: Analyze text with Azure AI Language
 • Module 2: Build a question answering solution
 • Module 3: Build a conversational language understanding model
 • Module 4: Create a custom text classification solution
 • Module 5: Custom named entity recognition
 • Module 4: Translate text with Azure AI Translator service
 • Module 5: Create speech-enabled apps with Azure AI services
 • Module 5: Translate speech with the Azure AI Speech service
За кого е наменет

Before starting this learning path, you should already have:

 • Familiarity with Azure and the Azure portal.
 • Before starting this learning path, you should already have:
Сертификати

Applied Skills Assessment – Build a natural language processing solution with Azure AI Language

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.