Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис
 • Содржина
 • За кого е наменет
 • Сертификати

In this learning path, you practice deploying containers, container orchestration, and managing clusters on Azure Kubernetes Service.

The skills validated include deploying, configuring, and scaling an Azure Kubernetes Service cluster.

Also, deploying an Azure Container Registry instance and deploying an application into an Azure Kubernetes Service cluster

LEARNING PATH
Deploy containers by using Azure Kubernetes Service (AKS)

 

 • Module 1: Plan an Azure Kubernetes Service deployment
 • Module 2: Deploy and use Azure Container Registry
 • Module 3: Deploy an Azure Kubernetes Service cluster
 • Module 4: Configure an Azure Kubernetes Service cluster
 • Module 5: Deploy applications to Azure Kubernetes Service
 • Module 6: Configure scaling in Azure Kubernetes Service
 • Module 7: Guided Project – Deploy applications to Azure Kubernetes Service

Before starting this learning path, you should already have:

 • Experience using the Azure portal to create resources.
 • Basic knowledge of security concepts like identities, permissions, and encryption.
 • Basic knowledge of networking concepts like virtual networks and subnetting.
 • Basic knowledge of Azure Policy and Azure Kubernetes Service concepts.

Applied Skills Assessment – Deploy containers by using Azure Kubernetes Service

Опис

In this learning path, you practice deploying containers, container orchestration, and managing clusters on Azure Kubernetes Service.

The skills validated include deploying, configuring, and scaling an Azure Kubernetes Service cluster.

Also, deploying an Azure Container Registry instance and deploying an application into an Azure Kubernetes Service cluster

Содржина

LEARNING PATH
Deploy containers by using Azure Kubernetes Service (AKS)

 

 • Module 1: Plan an Azure Kubernetes Service deployment
 • Module 2: Deploy and use Azure Container Registry
 • Module 3: Deploy an Azure Kubernetes Service cluster
 • Module 4: Configure an Azure Kubernetes Service cluster
 • Module 5: Deploy applications to Azure Kubernetes Service
 • Module 6: Configure scaling in Azure Kubernetes Service
 • Module 7: Guided Project – Deploy applications to Azure Kubernetes Service
За кого е наменет

Before starting this learning path, you should already have:

 • Experience using the Azure portal to create resources.
 • Basic knowledge of security concepts like identities, permissions, and encryption.
 • Basic knowledge of networking concepts like virtual networks and subnetting.
 • Basic knowledge of Azure Policy and Azure Kubernetes Service concepts.
Сертификати

Applied Skills Assessment – Deploy containers by using Azure Kubernetes Service

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.