Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
  • Опис

Имплементирањето на Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI) V1.0 ви го дава знаењето што ви е потребно за инсталирање, конфигурирање, ракување и решавање проблеми со мрежа на претпријатие.

 

Така, курсот опфаќа напредни технологии за рутирање и инфраструктура, проширувајќи ги темите опфатени во курсот „Имплементирање и работење на Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR) v1.0.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Имплементирањето на Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI) V1.0 ви го дава знаењето што ви е потребно за инсталирање, конфигурирање, ракување и решавање проблеми со мрежа на претпријатие.

 

Така, курсот опфаќа напредни технологии за рутирање и инфраструктура, проширувајќи ги темите опфатени во курсот „Имплементирање и работење на Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR) v1.0.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.