Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис
 • Содржина
 • За кого е наменет

Learn how to drive adoption of Microsoft Copilot for Microsoft 365 using the Microsoft 365 adoption framework to create and implement a robust adoption plan.

MODULE 1
Introduction to Copilot for Microsoft 365

MODULE 2
Explore the possibilities with Copilot for Microsoft 365

MODULE 3
Optimize and extend Copilot for Microsoft 365

MODULE 4
Summarize with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 5
Create and draft with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 6
Edit and transform content with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 7
Ask questions and analyze content with Microsoft Copilot for Microsoft 365

Before starting this learning path, learners should be familiar with the basics of Copilot for Microsoft 365.

Опис

Learn how to drive adoption of Microsoft Copilot for Microsoft 365 using the Microsoft 365 adoption framework to create and implement a robust adoption plan.

Содржина

MODULE 1
Introduction to Copilot for Microsoft 365

MODULE 2
Explore the possibilities with Copilot for Microsoft 365

MODULE 3
Optimize and extend Copilot for Microsoft 365

MODULE 4
Summarize with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 5
Create and draft with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 6
Edit and transform content with Microsoft Copilot for Microsoft 365

MODULE 7
Ask questions and analyze content with Microsoft Copilot for Microsoft 365

За кого е наменет

Before starting this learning path, learners should be familiar with the basics of Copilot for Microsoft 365.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Маја Ангелеска студент на ISTQB за Software Tester

  За Академијата слушав многу позитивни коментари и разгледувајќи ја содржината на програмата воопшто не се двоумев за изборот на Семос Едукација и Aкадемијата за Software Tester.

 • - Наташа Јовановски QA Consultant во Solutionade

  Работам како QA Consultant во Solutionade. Завршниот проект, најинтересниот дел од студиите, ми помогна да го совладам материјалот и да го покажам знаењето во реален проект. Не двоумете се да направите career switch, само така ќе ги исполните сите свои цели.