Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Cisco Сертификација

Широко почитуваната Cisco ИТ сертификациска програма која носи вредност на мрежните професионалци, нивните менаџери и компаниите кој ги вработуваат. Избери го твојот сертификационен пат и Семос Едукација ќе ти помогне да го реализираме заеднички.

Cisco Career Certification Tracks