Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Java Сертификација

Јава сертификацијата е една од најбараните топ 5 сертификати на глобално ниво. 
Процесот за стекнување на еден од овие сертификати го проширува вашето знаење и зависи од вашите вештини при извршување на значајни улоги, функции и задачи.

Нашите официјални Java обуки ве подготвуваат за стекнување на официјалната Java сертификација. Покрај теоретскиот дел, поголем дел од обуката се темели на практични вежби.

Java SE сертификација
Java SE
Java EE и Web Services сертификација
Java EE