Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

VmWare Сертификација

VMware е лидер кога се работи за иновативни софтверски решенија кои овозможуваат software-defined enterprise. На организациите им се потребни ИТ професионалците, кои поседуваат вештини за cloud и виртуелизација за да ги одржуваат овие околини.
VMware Education овозможува програми за обука и сертификација кои се дизајнирани да ги надградат вашите вештини со цел да можете да ги откриете можностите кои ги создава VMware технологијата.

Data Center Virtualization

Ги валидира Вашите вештини за дизајн, инсталација, и менаџирање на VMware vSphere околини.

Desktop and Mobility

Ги демонстрира Вашите вештини за инсталација, конфигурација, и одржување на виртуелни desktops и апликации со употреба на VMware Horizon.

Network Virtualization

Ги демонстрира Вашите вештини за дизајн, имплементација, и менаџирање на VMware NSX околина.