Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Designing with AI

1 December, 2023

Designing with AI

Ви го претставуваме нашиот нов курс – Designing with AI!

 

Дали сте подготвени да ги револуционизирате вашите дизајнерски вештини и да го искористите безграничниот потенцијал на вештачката интелигенција?

Нурнете во возбудливиот свет каде што се вкрстуваат вештачката интелигенција и дизајнот. Научете како да ги искористите најновите технологии и алатки за AI за да го трансформирате вашиот креативен процес и да постигнете неверојатни резултати.

Ослободете се од традиционалните ограничувања на дизајнот и прифатете ја моќта на вештачката интелигенција за да ја ослободите вашата имагинација.

Истражете ја уметноста генерирана од AI, автоматизираните процеси на дизајнирање и револуционерните техники кои ќе ја издигнат вашата работа на ново ниво

Стекнете практично искуство со водечкиот софтвер за дизајн на Adobe, надополнет со моќни функции за вештачка интелигенција.

Истражете како вештачката интелигенција може да ги подобри вашите омилени алатки за дизајн, да ги автоматизира задачите, да генерира персонализирана содржина и да ги помести границите на она што е можно.

Издвојте се со вашиот дизајн со совладување на вештачка интелигенција, подобрете го вашиот сет на вештини и отворете ги вратите за возбудливи можности.

Без разлика дали сте искусен дизајнер или штотуку го започнувате вашето креативно патување, нашиот курс за дизајн на вештачка интелигенција се грижи за сите нивоа на вештини. Нашите стручни инструктори ќе ве водат чекор-по-чекор, обезбедувајќи интересно и интерактивно учење.

 

Придружете се на нашиот нов курс и отклучете свет на неограничена креативност!

Повеќе за курсот Designing with AI на следниот линк