Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Ако сте почетник и барате јасна почетна точка која ќе ви помогне да изградите кариера или да научите како да имплементирате решение во AWS Cloud, ви препорачуваме да започнете со план за учење AWS.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Ако сте почетник и барате јасна почетна точка која ќе ви помогне да изградите кариера или да научите како да имплементирате решение во AWS Cloud, ви препорачуваме да започнете со план за учење AWS.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Запознајте ги инструкторите

 • Благој Јанев  

  AWS Authorized Instructor

  CTO/Solutions Architect
  @Complete Synergi

   

  20+ години искуство

 • Марјан Ристов  

  AWS Authorized Instructor

  DevOps Lead @ Loka

   

  5+ години искуство