Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис
 • Содржина
 • За кого е наменет
 • Сертификати

In this learning path, you practice implementing Azure Monitor to collect, analyze and act on monitoring telemetry from Azure environments.

You learn to configure and interpret monitoring for virtual machines, networking, and web applications.

LEARNING PATH
Deploy and configure Azure Monitor

 

 • Module 1: Create and configure a Log Analytics workspace
 • Module 2: Configure monitoring for applications
 • Module 3: Configure monitoring for virtual machines
 • Module 4: Configure monitoring for virtual networks
 • Module 5: Configure alerts and responses
 • Module 6: Guided Project – Deploy and configure Azure Monitor

Before starting this learning path, you should already have:

 • Understand the basic functionality of Azure Monitor and Log Analytics workspaces.

Applied Skills Assessment – Deploy and configure Azure Monitor

Опис

In this learning path, you practice implementing Azure Monitor to collect, analyze and act on monitoring telemetry from Azure environments.

You learn to configure and interpret monitoring for virtual machines, networking, and web applications.

Содржина

LEARNING PATH
Deploy and configure Azure Monitor

 

 • Module 1: Create and configure a Log Analytics workspace
 • Module 2: Configure monitoring for applications
 • Module 3: Configure monitoring for virtual machines
 • Module 4: Configure monitoring for virtual networks
 • Module 5: Configure alerts and responses
 • Module 6: Guided Project – Deploy and configure Azure Monitor
За кого е наменет

Before starting this learning path, you should already have:

 • Understand the basic functionality of Azure Monitor and Log Analytics workspaces.
Сертификати

Applied Skills Assessment – Deploy and configure Azure Monitor

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.