Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Курсот за дизајнирање на Cisco Enterprise Wireless Networks (ENWLSD) v1.1 ви го дава знаењето што ви е потребно за дизајнирање на Cisco безжични мрежи.

 

Курсот ги опфаќа спецификите на дизајнот од концептите за дизајн на сценарија преку фазата на инсталација и до валидација по распоредувањето.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Курсот за дизајнирање на Cisco Enterprise Wireless Networks (ENWLSD) v1.1 ви го дава знаењето што ви е потребно за дизајнирање на Cisco безжични мрежи.

 

Курсот ги опфаќа спецификите на дизајнот од концептите за дизајн на сценарија преку фазата на инсталација и до валидација по распоредувањето.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.