Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Овој курс ги подготвува програмерите со најдобрите практики за градење апликации без сервер користејќи AWS Lambda и други услуги во платформата без сервери AWS.

 

Ќе користите AWS рамки за да распоредите апликација без сервер во практични лаборатории кои напредуваат од поедноставни до посложени теми.

 

Ќе ја користите документацијата AWS во текот на курсот за да развиете автентични методи за учење и решавање проблеми надвор од училницата.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Овој курс ги подготвува програмерите со најдобрите практики за градење апликации без сервер користејќи AWS Lambda и други услуги во платформата без сервери AWS.

 

Ќе користите AWS рамки за да распоредите апликација без сервер во практични лаборатории кои напредуваат од поедноставни до посложени теми.

 

Ќе ја користите документацијата AWS во текот на курсот за да развиете автентични методи за учење и решавање проблеми надвор од училницата.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.

Запознајте ги инструкторите

 • Благој Јанев  

  AWS Authorized Instructor

  CTO/Solutions Architect
  @Complete Synergi

   

  20+ години искуство