Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис
 • Содржина
 • За кого е наменет
 • Сертификати

In this course, students will gain foundational knowledge of core data concepts and related Microsoft Azure data services.
 
Students will learn about core data concepts such as relational, non-relational, big data, and analytics, and build their foundational knowledge of cloud data services within Microsoft Azure.
 
Students will explore fundamental relational data concepts and relational database services in Azure. They will explore Azure storage for non-relational data and the fundamentals of Azure Cosmos DB.
 
Students will learn about large-scale data warehousing, real-time analytics, and data visualization.

LEARNING PATH 1
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore core data concepts
 

 • Module 1: Explore core data concepts
 • Module 2: Explore data roles and services

 

LEARNING PATH 2
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore relational data in Azure
 

 • Module 1: Explore fundamental relational data concepts
 • Module 2: Explore relational database services in Azure

 

LEARNING PATH 3
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore non-relational data in Azure
 

 • Module 1: Explore Azure Storage for non-relational data
 • Module 2: Explore fundamentals of Azure Cosmos DB

 

LEARNING PATH 4
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore data analytics in Azure
 

 • Module 1: Explore fundamentals of large-scale analytics
 • Module 2: Explore fundamentals of real-time analytics
 • Module 3: Explore fundamentals of data visualization

The audience for this course is individuals who want to learn the fundamentals of database concepts in a cloud environment, get basic skilling in cloud data services, and build their foundational knowledge of cloud data services within Microsoft Azure.

Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals after successful completion of the Exam DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals

Опис

In this course, students will gain foundational knowledge of core data concepts and related Microsoft Azure data services.
 
Students will learn about core data concepts such as relational, non-relational, big data, and analytics, and build their foundational knowledge of cloud data services within Microsoft Azure.
 
Students will explore fundamental relational data concepts and relational database services in Azure. They will explore Azure storage for non-relational data and the fundamentals of Azure Cosmos DB.
 
Students will learn about large-scale data warehousing, real-time analytics, and data visualization.

Содржина

LEARNING PATH 1
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore core data concepts
 

 • Module 1: Explore core data concepts
 • Module 2: Explore data roles and services

 

LEARNING PATH 2
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore relational data in Azure
 

 • Module 1: Explore fundamental relational data concepts
 • Module 2: Explore relational database services in Azure

 

LEARNING PATH 3
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore non-relational data in Azure
 

 • Module 1: Explore Azure Storage for non-relational data
 • Module 2: Explore fundamentals of Azure Cosmos DB

 

LEARNING PATH 4
Microsoft Azure Data Fundamentals: Explore data analytics in Azure
 

 • Module 1: Explore fundamentals of large-scale analytics
 • Module 2: Explore fundamentals of real-time analytics
 • Module 3: Explore fundamentals of data visualization
За кого е наменет

The audience for this course is individuals who want to learn the fundamentals of database concepts in a cloud environment, get basic skilling in cloud data services, and build their foundational knowledge of cloud data services within Microsoft Azure.

Сертификати

Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals after successful completion of the Exam DP-900: Microsoft Azure Data Fundamentals

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.

Запознајте ги инструкторите

 • Дејан Вакански  

  Microsoft Certified Trainer

  Data Consultant,

  Data Scientist @Semos Education

   

  22+ години искуство

 • Зоран Кимов  

  Microsoft Certified Trainer

  Data Analyst @Semos Education

   

  12+ години искуство

 • м-р Елена Димовска  

  Microsoft Certified Trainer

  Msc in finance, economy, and banking,

  Specialist for Data Analysis @Semos education

   

  15+ години искуство

 • Љупчо Тасевски  

  Microsoft Certified Trainer

  Senior Database Administrator
  @Netcetera

   

  10+ години искуство

 • Иван Таневски

  Microsoft Certified Trainer

  Data coordinator
  @EOS Matrix Macedonia


  3+ години искуство

 • Верица Маневска  

  Microsoft Certified Trainer

  Data analyst/Power BI Developer
  @iborn.net

   

  12+ години искуство

 • Симка Јаневска  

  Microsoft Certified Trainer

  Data and Analytics Engineer
  @Qinshift

   

  1+ години искуство