Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
  • Опис

Курсот за спроведување на Cisco Application Centric Infrastructure (DCACI) ви покажува како да ги распоредите и управувате Cisco® Nexus® 9000 Series Switches во режимот Cisco Application Centric Infrastructure (Cisco ACI®).

 

Ќе научите како да конфигурирате и управувате со прекинувачите на Cisco Nexus 9000 Series во ACI режим, како да го поврзете Cisco ACI ткаенината со надворешни мрежи и услуги и основите на интеграцијата на Virtual Machine Manager (VMM).

Ќе стекнете практична практика за имплементирање на клучните способности како што се откривање ткаенина, политики, поврзување, интеграција на VMM и многу повеќе.

Овој курс ви заработува 40 кредити за континуирано образование (CE) за ресертификација.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Курсот за спроведување на Cisco Application Centric Infrastructure (DCACI) ви покажува како да ги распоредите и управувате Cisco® Nexus® 9000 Series Switches во режимот Cisco Application Centric Infrastructure (Cisco ACI®).

 

Ќе научите како да конфигурирате и управувате со прекинувачите на Cisco Nexus 9000 Series во ACI режим, како да го поврзете Cisco ACI ткаенината со надворешни мрежи и услуги и основите на интеграцијата на Virtual Machine Manager (VMM).

Ќе стекнете практична практика за имплементирање на клучните способности како што се откривање ткаенина, политики, поврзување, интеграција на VMM и многу повеќе.

Овој курс ви заработува 40 кредити за континуирано образование (CE) за ресертификација.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.