Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Курсот за обезбедување е-пошта со Cisco Email Security Appliance (SESA) v3.1 ви покажува како да го распоредите и користите Cisco® Email Security Appliance за да воспоставите заштита на вашите системи за е-пошта од кражба на идентитет, компромиси за деловни е-пошта и откуп, и да помогнете во рационализацијата на безбедноста на е-поштата управување со политики.

 

Овој практичен курс ви обезбедува знаења и вештини за имплементација, решавање проблеми и администрирање на Cisco Email Security Appliance, вклучувајќи клучни способности како што се напредна заштита од малициозен софтвер, блокирање спам, антивирусна заштита, филтрирање епидемии, шифрирање, карантини и загуба на податоци.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Курсот за обезбедување е-пошта со Cisco Email Security Appliance (SESA) v3.1 ви покажува како да го распоредите и користите Cisco® Email Security Appliance за да воспоставите заштита на вашите системи за е-пошта од кражба на идентитет, компромиси за деловни е-пошта и откуп, и да помогнете во рационализацијата на безбедноста на е-поштата управување со политики.

 

Овој практичен курс ви обезбедува знаења и вештини за имплементација, решавање проблеми и администрирање на Cisco Email Security Appliance, вклучувајќи клучни способности како што се напредна заштита од малициозен софтвер, блокирање спам, антивирусна заштита, филтрирање епидемии, шифрирање, карантини и загуба на податоци.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.