Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Интервју со Матеј Поповски

4 December, 2023

Интервју со Матеј Поповски

Здраво Матеј, за почеток кажи ни зошто ја избра Семос Едукација?

Ја избрав Семос Академијата за внатрешен дизајн бидејки во програмата опфаќа компјутерски софтвер кој ќе ми помогне во секој аспект на градење кариера во областа на внатрешниот дизајн.

 

Кој беше твојот прв впечаток на почетокот од Академијата и какво е твоето досегашно искуство?

Имам одличен општ прв впечаток од Академијата. Прво од координаторите и нивната љубезност па се до инструкторите и нивната професионалност. Секое предавање е посебно искуство, исполнето со позитивна енергија и нови знаења.

 

Кои се твоите очекувања по завршувањето на Академијата?

Моја главна цел по завршувањето на Академијата е да бидам подготвен да креирам реални проекти со кои ќе можам да влезам во светот на дизајнот на ентериер.