Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Овој курс ќе ви помогне да научите како да користите AWS услуги и алатки за програмери, како што се AWS SDK и AWS CLI за да развиете безбедни и скалабилни облак апликации од експерт за AWS инструктор.

 

Ќе истражите како да комуницирате со AWS користејќи код и ќе разговарате за клучните концепти, најдобри практики и совети за решавање проблеми. Во овој 3-дневен курс за обука во училница ќе научите како програмски да комуницирате со AWS услугите за да изградите веб решенија.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Овој курс ќе ви помогне да научите како да користите AWS услуги и алатки за програмери, како што се AWS SDK и AWS CLI за да развиете безбедни и скалабилни облак апликации од експерт за AWS инструктор.

 

Ќе истражите како да комуницирате со AWS користејќи код и ќе разговарате за клучните концепти, најдобри практики и совети за решавање проблеми. Во овој 3-дневен курс за обука во училница ќе научите како програмски да комуницирате со AWS услугите за да изградите веб решенија.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Досегашни искуства

Што кажаа луѓето за нас

 • - Марко Крстевски студент за Microsoft .NET

  Барајќи да го проширам своето знаење, се одлучив да се запишам во Семос Едукација каде го добивам потребното знаење и искуство.

 • - Теодор Марковски Студент

  Желбата да станам Cloud architect ме доведе до Семос Едукација. Воодушевен сум од позитивните искуства на поранешни студенти и начинот на кој предавачите и Кариерниот центар се грижат за студентите.

 • - Викторија Георгиева Летна менторска програма за Python Developer

  Репутацијата на Семос Едукација за квалитетна обука и можноста за учење од искусни инструктори одиграа дополнителна значајна улога во мојата одлука.

 • - Борче Пелтековски Акредитирана Академија за Графички дизајн

  По завршувањето во Семос Едукација се гледам во некоја компанија која работи со технологија, како на пример Samsung, Apple или компанија од сличен калибар.

Запознајте ги инструкторите

 • Благој Јанев  

  AWS Authorized Instructor

  CTO/Solutions Architect
  @Complete Synergi

   

  20+ години искуство

 • Марјан Ристов  

  AWS Authorized Instructor

  DevOps Lead @ Loka

   

  5+ години искуство

 • Мирче Миркоски  

  AWS Authorized Instructor

  Senior Solutions Architect - Data & AI

  @Crayon

   

  6+ години искуство