Semos Education Semos Education
 • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
 • Јави ни се +389 2 3130 900
 • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место
 • Опис

Зголемувањето на сајбер нападите и протекувањето податоци останува предизвик за повеќето вработени во индустријата. Курсот за Безбедносно инженерство на AWS ги решава овие проблеми помагајќи ви подобро да разберете како безбедно да комуницирате и да изградите со веб-услугите на Amazon (AWS).

 

Во овој курс, ќе научите за управување со идентитети и улоги, управување и обезбедување сметки и следење на активноста на API за аномалии.

 

Ќе научите и за тоа како да се заштитат податоците зачувани на AWS. Курсот истражува како можете да генерирате, собирате и надгледувате дневници за да помогнете во идентификување на безбедносни инциденти. Конечно, ќе го прегледате откривањето и истражувањето на безбедносни инциденти со услугите AWS.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Опис

Зголемувањето на сајбер нападите и протекувањето податоци останува предизвик за повеќето вработени во индустријата. Курсот за Безбедносно инженерство на AWS ги решава овие проблеми помагајќи ви подобро да разберете како безбедно да комуницирате и да изградите со веб-услугите на Amazon (AWS).

 

Во овој курс, ќе научите за управување со идентитети и улоги, управување и обезбедување сметки и следење на активноста на API за аномалии.

 

Ќе научите и за тоа како да се заштитат податоците зачувани на AWS. Курсот истражува како можете да генерирате, собирате и надгледувате дневници за да помогнете во идентификување на безбедносни инциденти. Конечно, ќе го прегледате откривањето и истражувањето на безбедносни инциденти со услугите AWS.

 

Повеќе информации за овој курс имате на следниот линк.

Запознајте ги инструкторите

 • Благој Јанев  

  AWS Authorized Instructor

  CTO/Solutions Architect
  @Complete Synergi

   

  20+ години искуство