Semos Education Semos Education
  • Понеделник-Петок 9:00 - 22:00
  • Јави ни се +389 2 3130 900
  • Пиши ни kursevi@semos.com.mk
EN / МК / RS
Кошничка
резервирај место

Summer Skill+ за студенти
Субвенции за студенти од 30% за најпопуларните обуки

4 July, 2024

Summer Skill+ за студенти
Субвенции за студенти од 30% за најпопуларните обуки

 

СУБВЕНЦИОНИРАНИ ОБУКИ ЗА СТУДЕНТИ!

Ако си студент, ова лето имаш можност да го направиш клучниот чекор кон кариера во некоја од најплатените и најбараните професии!

Водејќи се од потребите на студентите, во соработка со Европскиот центар за едукација и сертификација ја креиравме платформата SUMMER SKILL+ 

Благодарение на SUMMER SKILL+, можеш да аплицираш субвенција од 30% за најбараните 10 обуки во моментов! 

Местата се строго ограничени, а SUMMER SKILL+ курсевите се официјални и сертифицирани, па освен знаење и вештини, ќе се стекнеш и со меѓународно препознаен сертификат!

Аплицирај денес и искористи ја субвенцијата од 30% која важи за апликација и уплата до 31 јули. Курсевите ќе се одржуваат во повеќе термини во текот на јули, август и септември оваа година.